Adres’T Sittert 2 6077 NN Sint Odilienberg
Telefoonnummer0475-252010
E-mailadresinfo@kubon.nl

ZonweringKUBONKoel en veilig

Service staat bij ons hoog in het vaandel.
Dé Zonweringspecialist

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak of bezoek vrijblijvend onze showroom.

KUBON

KUBON kozijnen, rolluiken, zonwering en veranda's wordt met liefde voor het vak gerund door Angelique Knieps.
Meer dan 15 jaar ervaring in het vak en maakt met het oprichting van KUBON haar droom waar: mensen helpen aan een comfortabele woonsituatie, op de allerbeste en allermooiste manier. De liefde voor kwaliteit en design ziet u vertaald in een prachtige showroom, waar u van harte welkom bent voor goed advies en heerlijke koffie of thee. Angelique verzorgt een warme ontvangst en neemt de tijd voor u. De vragen die u heeft worden er beantwoord, er wordt meegedacht om het meeste te halen uit uw woonsituatie en u krijgt er de aandacht die u verdient. Haar montageteam zorgen voor het nauwkeurig inmeten en perfect monteren van de producten.

KUBON

Service staat bij KUBON hoog in het vaandel. Die service begint wanneer u voor de deur parkeert en gaat door nadat uw producten gemonteerd zijn. Angelique samen met haar team streven naar 100% blije klanten en huldigen het principe dat iedereen geholpen dient te worden, zoals zij zelf ook geholpen willen worden. De showroom is niet alleen een lust voor het oog en een gezellige ontvangstruimte, maar zeker ook een plaats waar producten ook echt, op het juiste formaat, beleefd kunnen worden. KUBON houdt alleen van aangename verrassingen en gaat ervan uit dat u daar net zo over denkt.

Tot besluit: wie zoekt zal altijd iets goedkopers vinden, maar niets beters. KUBON heeft er alles aan gedaan om een prijs-kwaliteit verhouding te leveren die het beste van twee werelden verenigt: topkwaliteit in oogstrelend design, maar toch betaalbaar.

Bel of mail ons voor een afspraak, of om uw vragen te stellen en maak even tijd om langs te komen. KUBON is uw bezoek meer dan waard.
Zonweringstunter
Geverifieerd door MonsterInsights