Adres’T Sittert 2 6077 NN Sint Odilienberg
Telefoonnummer0475-252010
E-mailadresinfo@kubon.nl

Kubon ZonweringZonweringAmwerk

Waar zonwering vroeger gezien werd als puur functioneel, daar is zonwering vandaag een echt verlengstuk geworden van uw wooncomfort. Niet alleen de functionaliteit is belangrijk, ook de kwaliteit, het uiterlijk en het bediengemak spelen een vandaag een voorname rol. Voor iedere situatie waar schaduw, lichtregulering of verduistering gewenst is, biedt KUBON een stijlvolle oplossing.
Kubon Kozijnen
Uw specialist in screens
Kubon Kozijnen

Screens

KUBON levert windvaste screens van het merk ROMA. Een topmerk met doordacht design en in de allerhoogste kwaliteit. De door ons aangeboden screens vallen in de categorie 'zipscreens' en zoals de naam al doet vermoeden, zitten er links en rechts aan het screendoek ritsen gelast, die in kunststof sponningen lopen. Deze sponningen bevinden zich in de aluminium screengeleiders, die op hun beurt weer onderdeel uitmaken van de aluminium constructie.
Doordat het doek door middel van ritsen in toom wordt gehouden, kunnen onze screens ook bij slecht weer gebruikt worden. Over een opstekende windvlaag of plotseling veranderend weer hoeft u zich dus geen zorgen te maken.
Wat maakt een screen in gebruik bijzonder? Vooral het feit dat het screendoek, geweven uit glasvezeldraden die met een kunststof mantel omhuld zijn, een open weefstructuur hebben.

Dit betekent dat u overdag het zonlicht reflecteert, UV-straling weert, de energie uit het zonlicht tot maar liefst 85% wegfiltert en toch zicht naar buiten behoudt! Screens weren de zon voordat deze het glas gepasseerd is en voorkomen daarmee opwarming binnen. Dat scheelt in de zomer zoveel in temperatuur dat uw airconditioning uit kan blijven of slechts op een lage stand hoeft te werken. Dat scheelt flink in de energiekosten!

Terraszonwering

Met één druk op de knop het hele terras in de schaduw zetten… heerlijk loungen met een boek, een glaasje rosé en een hapje.
Of met vrienden op het terras van een maaltijd genieten zonder gehinderd te worden door de zon, wie vindt dat nou niet fijn? Met een terraszonwering, ook wel knikarmscherm genoemd, kan het allemaal. Onze terrasschermen komen van het merk Lewens, speciaal voor u geselecteerd om het allerbeste te bieden in kwaliteit en uitstraling.

In dichte toestand bevinden de armen en het zonweringsdoek zich in een cassette aan de gevel, beschut tegen weer en wind. In uitgerolde toestand houden de sterke knikarmen het doek strak en biedt het terrasscherm een vrije doorloop onder het doek.
Onze Lewens terrasschermen worden volledig op maat gemaakt in de stijl die bij u past. Zo kunt u kiezen uit smaakvolle structuurlakken voor de aluminium delen en zorgt de rijke collectie acryldoeken ervoor dat er altijd een kleur of dessin beschikbaar is die uw woonstijl complementeert.
Onze terrasschermen worden geleverd met elektrische bediening, inclusief afstandsbediening. Wie het helemaal comfortabel wil hebben, kan kiezen voor een extra optie waarbij het mogelijk wordt om het scherm met een smartphone of tablet te bedienen. Gemak dient bij ons de mens op de allermooiste manier.
Knikarmschermen
Pergola zonwering

Pergola zonwering

Een pergola zonwering kan op twee manieren dienstdoen: als zonwering op een terrasoverkapping/veranda, of als vrijstaande zonwering op staanders.
Met een pergolazonwering houdt u de temperatuur onder een glazen verandadak aangenaam en voorkom je hinderlijke verblinding door zonlicht. In de vrijstaande uitvoering biedt deze vorm van beschaduwing niet alleen comfort doordat het zonlicht geweerd wordt, met de juiste doekkeuze (waterdicht doek) kunt u ook als het regent genieten van uw terras.
Helemaal gezellig wordt het als u 's avonds onder uw pergolazonwering zit met sfeerverlichting en terrasverwarming.
Denk eens aan die fijne 'Indian Summer' in het najaar, waarbij de ondergaande zon de lucht oranje kleurt en u heerlijk buiten zit, beschut, warm, genietend van het seizoen.
Ook onze pergolazonwering komt van het Duitse kwaliteitsmerk Lewens, speciaal voor u geselecteerd om jaren en jaren van te genieten.

Goed bedrijf. Kwaliteit en goede service. Prijs kwaliteitsverhouding is goed.

P.Sanders

Snelle reacties op offerte aanvragen, compleet met tekeningen en waar nodig advies

J.Geelen

Als je een betrouwbare partij zoekt voor je kozijnen en trappen. Nette prijzen.

Jos Lemmens

Fijne ervaring gehad met Kubon. De adviseur stelde ons als klant centraal, de inmeting en montage ging feilloos! De monteurs waren bovendien sympathiek en prettig om over de vloer te hebben. Ga vooral zo door!

Petra Hermans

Een uitstekende ervaring met KUBON. Meerdere offertes opgevraagd en voor deze partij gekozen. Ik vond hun manier van communiceren erg prettig en ontving bovendien een scherpe offerte in combinatie met goede materialen. Erg tevreden over het resultaat!

Peter van Laar

Zonwering en terrasoverkapping specialist in omgeving limburg

Kozijnen

Kozijnen kopen in Limburg en omstreken?
Dan bent u bij KUBON aan het juiste adres. Wij maken kunststof kozijnen op maat voor uw woning in Limburg en omgeving.
A-kwaliteit zonwering, die een stuk voordeliger is dan je gewend bent. Eenvoudig naar wens samen te stellen en te monteren.

Zonwering

De beste kwaliteit zonwering vind je bij Kubon. Van screens die het huis koel houden tot terrasschermen die jou in de zomermaanden ontzien.
Zonwering op maat kopen? Bereken je prijs

Rolluiken

Rolluiken zijn een multifunctionele, veilige vorm van buitenzonwering.
Bij Kubon heb je de keuze uit diverse soorten rolluiken en bediening.
veranda's

Terrasoverkappingen

Onze kwalitatieve & duurzame
veranda's maken van elk terras een schaduwrijke oase.
https://kubon.nl/storage/2023/01/Lamellendaken--1280x854.jpg

Lamellendaken

Door de lamellen open of dicht te doen,
kunt u uw ruimte goed beschaduwen of blootleggen.
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen, neem gerust contact met ons op en wij zullen u hiermee helpen.
kubon Lamellendak limburg

Pergola zonwering in het hele Limburg

KUBON zonwering is gevestigd in Beek. Wij hebben ruime ervaring met pergola zonweringen, voornamelijk leveren we in de provincie Limburg: Maastricht, Venlo, Sittard, Roermond, maar ook over de grenzen: Lanaken, Hasselt, Genk, Maasmechelen en van Duisburg tot Aachen. Heeft u vragen of interesse in pergola zonweringen? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak of kom bij ons langs.
Geverifieerd door MonsterInsights