Adres’T Sittert 2 6077 NN Sint Odilienberg
Telefoonnummer0475-252010
E-mailadresinfo@kubon.nl

Kubon zonweringRolluikenKoel en veilig

Misschien zijn rolluiken wel het meest veelzijdige product in ons assortiment. De redenen om voor rolluiken te kiezen zijn talrijk: als inbraakwering, als privacy verhogende oplossing, als koude- en warmte-isolatie, als geluidsisolatie of… als de ultieme vorm van zonwering.
Dé Zonweringspecialist

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak of bezoek vrijblijvend onze showroom.

KUBON

Rolluiken

KUBON heeft ervoor gekozen om alleen maar ROMA rolluiken aan te bieden. Simpelweg vanwege het feit dat bij dit merk design, kwaliteit en comfort op ongekende hoogte staan.
Onze ROMA rolluiken worden gemaakt van duurzaam aluminium. Dat geldt voor de omkasting, de geleiders en het pantser. Het pantser bestaat uit lamellen die inwendig zijn voorzien van isolatieschuim. Rolluiken vormen een gedegen inbraakwering en hebben een veelzijdige, isolerende eigenschap. Rolluiken zorgen er in de winter voor dat u bespaart op stookkosten, door de goede isolerende werking.
Wie overdag van huis is en de rolluiken naar beneden laat, komt 's avonds thuis in een aangenaam klimaat.
In de winter is het behaaglijk, in de zomer heerlijk koel. Bovendien hoeft u zich tijdens uw afwezigheid geen zorgen te maken over ongenode gasten. Met rolluiken is uw privacy ook nog eens 100% gewaarborgd als u thuis bent.

KUBONOpbouw en inbouw varianten

We onderscheiden twee typen van montage: inbouw en opbouw. Bij nieuw te bouwen huizen kunnen de rolluiken ingebouwd worden, zodat u geen oprolbakken meer ziet.
Bij bestaande huizen worden de rolluiken op de gevel aangebracht (ook wel voorzetrolluiken genoemd).
Gelukkig is de keuze in omkastingsmodellen en kleuren zo groot tegenwoordig, dat het geen straf is om tegen opbouwrolluiken aan te kijken.
KUBON zorgt er samen met u voor dat opbouwrolluiken naadloos en smaakvol integreren in het gevelbeeld.
ROMA rolluiken met motor liepen al veel stiller dan collega rolluiken. Dit komt door de trillingvrije ophanging. Hiermee wordt 30 % van het normale motorgeluid gereduceerd.

De komst van de Somfy RS 100 io motor maakt het verschil met de collega's nog veel groter. De RS 100 io motor produceert maar de helft van het geluid van een standaard Somfy motor. Bovendien heeft deze motor de mogelijkheid de handbediensnelheid in te stellen van 12 tot 17 omw./min. Deze staat bij ROMA standaard op 17 omwentelingen en ook een snelheid voor automatisch lopen via een tijdklok of een sturing van een Tahomabox via een scenario. Deze snelheid is in te stellen tussen 6 en 9 omw./min. Deze staat bij ROMA standaard op 6 omwentingen per minute. De motor heeft een slow start en stop en een soft-rem. De motor wordt geleverd met een wandzender, de Smoove RS 100 io, waarop een keuzeknop zit voor de discreetsnelheid.
Zonweringstunter
https://kubon.nl/storage/2023/07/Zonwering-kopen-scaled-1.jpg

Geruisloze bediening

U kent vast wel dat harde geluid dat handbediende rolluiken maken, zodra het pantser sluit. Met de nieuwste technologie op motorgebied is dat verleden tijd.
Door toepassing van de Somfy RS100 IO motor zullen uw rolluiken beheerst en geruisloos op en neer gaan.
Deze geavanceerde motor wordt bediend met een afstandsbediening of draadloze schakelaar, dus geen boor-, hak- of breekwerk nodig om een stroomkabel naar binnen te voeren. Wie een stap verder wil gaan, kan met toevoeging van de juiste accessoires zelfs genieten van bediening via een app op de smartphone of tablet.
Of wat te denken aan spraakbesturing? Via Google Home, Siri of Amazon Alexa kan het gewoon. Rolluiken zijn moderner dan ooit!
Zonwering voor Binnenkant Raam

Kubon helpt je graag aan de perfecte bescherming voor jouw woonsituatie. Ben je geïnteresseerd in onze maatwerk rolluiken? Bij ons vind je elektrische rolluiken en handmatige rolluiken van hoogwaardige kwaliteit.

Extra veilig

Al onze ROMA rolluiken maken het inbrekers moeilijk, de inbraakvertraging die bewerkstelligd wordt zorgt er in de regel voor dat boeven een deurtje verder gaan.
Wie extra veilige rolluiken wenst, kan door KUBON geholpen worden met het ROMA veiligheidspakket.
Daarin wordt gebruikt gemaakt van een versterkte onderlijst, een demontagebeveiliging in de geleiders en een extra zware optilbeveiliging van het pantser.
U krijgt met het veiligheidspakket een goed getest systeem voor een uiterst attractieve prijs. Deze toepassing is mogelijk op alle ROMA rolluiksystemen van de .XP-serie geëxtrudeerd. Deze lamellen worden dan van extra rigide, geëxtrudeerd aluminium gemaakt.

Goed bedrijf. Kwaliteit en goede service. Prijs kwaliteitsverhouding is goed.

P.Sanders

Snelle reacties op offerte aanvragen, compleet met tekeningen en waar nodig advies

J.Geelen

Als je een betrouwbare partij zoekt voor je kozijnen en trappen. Nette prijzen.

Jos Lemmens

Fijne ervaring gehad met Kubon. De adviseur stelde ons als klant centraal, de inmeting en montage ging feilloos! De monteurs waren bovendien sympathiek en prettig om over de vloer te hebben. Ga vooral zo door!

Petra Hermans

Een uitstekende ervaring met KUBON. Meerdere offertes opgevraagd en voor deze partij gekozen. Ik vond hun manier van communiceren erg prettig en ontving bovendien een scherpe offerte in combinatie met goede materialen. Erg tevreden over het resultaat!

Peter van Laar

Zonwering en terrasoverkapping specialist in omgeving limburg

Kozijnen

Kozijnen kopen in Limburg en omstreken?
Dan bent u bij KUBON aan het juiste adres. Wij maken kunststof kozijnen op maat voor uw woning in Limburg en omgeving.
A-kwaliteit zonwering, die een stuk voordeliger is dan je gewend bent. Eenvoudig naar wens samen te stellen en te monteren.

Zonwering

De beste kwaliteit zonwering vind je bij Kubon. Van screens die het huis koel houden tot terrasschermen die jou in de zomermaanden ontzien.
Zonwering op maat kopen? Bereken je prijs

Rolluiken

Rolluiken zijn een multifunctionele, veilige vorm van buitenzonwering.
Bij Kubon heb je de keuze uit diverse soorten rolluiken en bediening.
veranda's

Terrasoverkappingen

Onze kwalitatieve & duurzame
veranda's maken van elk terras een schaduwrijke oase.
https://kubon.nl/storage/2023/01/Lamellendaken--1280x854.jpg

Lamellendaken

Door de lamellen open of dicht te doen,
kunt u uw ruimte goed beschaduwen of blootleggen.
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen, neem gerust contact met ons op en wij zullen u hiermee helpen.
Geverifieerd door MonsterInsights