Adres’T Sittert 2 6077 NN Sint Odilienberg
Telefoonnummer0475-252010
E-mailadresinfo@kubon.nl

rolluiken voor flinke energiebesparing met Kubon

Energie is een schaars goed in onze moderne wereld. De mogelijkheden om energie te besparen zijn voor veel mensen baanbrekend en daarom een zeer populair onderwerp. Rolluiken zijn een geweldige manier om energie te besparen. Rolluiken kunnen helpen om niet alleen energie te besparen, maar ook het comfort en de rust in huis te verhogen. In dit artikel zullen we kijken naar hoe rolluiken een flinke energiebesparing kunnen bieden met behulp van Kubon.

Inhoudsopgave:
I. Wat zijn rolluiken?
II. Waarom moeten rolluiken in gebruik worden genomen?
III. Wat is Kubon?
IV. Hoe kunnen rolluiken energie besparen met Kubon?
V. Voordelen van rolluiken
VI. Conclusie

I. Wat zijn rolluiken?
Rolluiken zijn een soort verduisteringsgordijnen die vaak aan het raam gemonteerd worden. Ze worden gemaakt van dunne metaalachtige staven die in verschillende lagen over elkaar worden gerolld. De rolgordijnen kunnen volledig worden opgerold als u extra licht binnen wilt halen, of volledig worden neergereden als uw raam volledige privacy vereist. Ze bieden ook fysieke beveiliging tegen weerstoestanden en diefstal.

II. Waarom moeten rolluiken in gebruik worden genomen?
Rolluiken vertegenwoordigen een uitstekende manier om uw energierekeningen laag te houden. Ze werken als een extra beschermingslaag tegen de lentezon, waardoor veel van de warmte die normaliter binnen zou komen worden geblokkeerd. Dit houdt de temperaturen binnen laag, waardoor u minder kosten heeft om uw huis koel te houden in warme temperaturen. Daarnaast zijn rolluiken uitstekend voor Esthetiek, bescherming voor uw comfort en als een manier om privacy te behouden.

III. Wat is Kubon?
Kubon is een innovatief rolluik systeem ontwikkeld door de Nederlandse bedrijf Kalido. Het is de eerste rolluik die geïntegreerd wordt met een slimme thermostaat om het energieverbruik te verminderen. Het systeem registreert patronen in het licht- en temperatuurverloop en past de sterkte aan om meer te lenen aan de omstandigheden. Het systeem sluit automatisch de rolluiken in de ochtend en in de avond als het licht niveau daalt, waardoor het verbruik vermindert.

IV. Hoe kunnen rolluiken energie besparen met Kubon?
De Kubon rolluik systeem maakt gebruik van een slimme thermostaat om te bepalen wanneer de rolluiken worden geopend en gesloten. Als de thermostaat uw huis detecteert om koud te worden, sluit het automatisch de rolluiken om warmte vast te houden. Het systeem sluit ook de rolluiken als het lichaamselementen detecteert die het licht zijn en omgekeerd, als het licht zwakker is, worden de rolluiken gesloten om warmte binnen te houden. Het resultaat is een aanzienlijke reductie van energieverbruik, waardoor uw energierekeningen als gevolg daarvan laag worden gehouden.

V. Voordelen van rolluiken
Rolluiken bieden een aantal significante voordelen. Ze bieden bescherming tegen harsen, felle lichtstralen, zonnewarmte, verkoeling, stof en lawaai. Ze werken ook als een verduisteringsgordijn dat privacy en comfort biedt. Het Kubon rolluik systeem vermindert tevens het energieverbruik door de rolluiken automatisch te sluiten als het licht of temperatuursniveau daalt.

VI. Conclusie
Rolluiken bieden een geweldige manier om energie te besparen. Ze bieden een extra beschermingslaag voor uw huis tegen de zon, koude en warmte. Met behulp van Kubon rolluiken, kunnen mensen de energie beperken die ze anders zouden gebruiken om hun huizen koel te houden. Rolluiken bieden tevens comfort, privacy en stofbescherming. Door Kubon rolluiken te gebruiken, kunnen de energiekosten laag worden gehouden, waardoor er meer besparingen kunnen worden behaald.

Geverifieerd door MonsterInsights