Adres’T Sittert 2 6077 NN Sint Odilienberg
Telefoonnummer0475-252010
E-mailadresinfo@kubon.nl

Uw huis isoleren met kozijnen?

De afgelopen week was er een echte vrieskou in Nederland. En waar mensen natuurlijk veel naar het buiten gingen om de schaatsen en te sleeën, waren er ook veel mensen die natuurlijk liever binnen zaten. In een warm huis… maar wellicht heeft u tijdens de vrieskou gemerkt dat er tocht was in huis. Of dat u bij de ramen veel warmte verliest. Wellicht is het juist nu een verstandig plan om te denken aan het vervangen van uw kozijnen. Want of het nu is om de warmte binnen te houden of straks in de zomer de warmte juist buiten te houden… uw kozijnen spelen een belangrijke rol bij de isolatie van uw huis. In dit artikel leggen wij u uit hoe het team van AMPA u kan helpen bij uw keuzes en waarom kunststof kozijnen de juiste keuze zijn.

Bespaar energie

Slechte kozijnen en enkel glas kunnen zorgen voor onnodig warmteverlies en ook een hoog energieverbruik van uw woning. Daarom is de test van de vrieskou begin februari 2021 de kans geweest om te ervaren hoe goed geïsoleerd uw huis was. Merkte u tocht of veel kou van de ramen? Dan is het de tijd om te overwegen over te stappen naar

en nieuwe kozijnen. Hiermee maakt u het in de winter warmer in huis én houdt u de warmte in de zomer juist buiten!

Van hout naar kunststof kozijnen

Veel (oude) huizen hebben nog houten kozijnen. Deze kozijnen vragen gemiddeld eens in de 5-7 jaar een schilderbeurt om het hout te beschermen tegen de weersinvloeden. Doe je dit niet geregeld kan het kozijn aan isolatiewaarde gaan verliezen. Het grootste voordeel van kunststof kozijnen is dat je deze niet hoeft te schilderen en dat de levensduur van de kozijnen 25 tot 30 jaar is. Rekent u alleen al uit wat u aan onderhoud bespaart door over te stappen op kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen met HR++ Glas bij oude bouw

Het grootst genoemde nadeel van kunststof kozijnen met HR++ glas bij woningen met oude bouw is dat condensatie elders plaats vindt. De condensatie die namelijk normaliter op het glas zou plaatsvinden, vindt na het vervangen van de kozijnen en het glas elders plaats. Denk aan een ongeïsoleerde buitenmuur of in koude hoeken (koudebruggen). Daarom houden wij ook altijd rekening met goede ventilatie bij het plaatsen van nieuwe kozijnen in uw (oude) woning.

Hoe onze adviseur u helpt met uw keuze

Onze ervaren adviseurs begrijpen dat u hulp nodig hebt bij uw keuze voor nieuwe kunststof kozijnen. Deze aankoop doet u niet vaak en wij begeleiden alle klanten met het maken van de keuze waar ze decennialang plezier van gaan hebben. Onze begeleiding begint bij het aangaan van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. Wij geloven niet aan prijsjes via de mail, terwijl wij uw huis niet hebben gezien. Daarom nemen wij de moeite om, waar u ook woont, naar u toe te komen om met u de mogelijkheden te bespreken en ook uw huis goed te kunnen bekijken. Hierdoor kunnen wij een goede offerte uitbrengen, zodat u weet wat nieuwe kunststof kozijnen kosten voor uw huis.

Hoe financiert u de kunststof kozijnen?

Het laten plaatsen van kunststof kozijnen kan vrij kostbaar zijn om in één keer te betalen. Daarom denken onze adviseurs ook graag met u mee als het gaat om de financiering. Zo kunt u kiezen uit een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of wellicht kan het voor u uit om de overwaarde van uw huis op te nemen en weer te investeren in kunststof kozijnen. Wij zijn geen financiële experts, maar werken wel samen met deze professionals en zetten u graag met deze onafhankelijke experts in contact. Zij bekijken uw financiële situatie samen met u en zullen u voorzien van advies passend voor u.

Gratis adviesgesprek aanvragen?

Het aanvragen van een gratis adviesgesprek gaat eenvoudig en snel. Op onze website kunt u een

. Wij nemen dan contact met u op voor een afspraak. Uiteraard kunt u ook via de WhatsApp contact zoeken met onze adviseurs. Zij reageren graag op uw vragen en plannen graag een afspraak met u in.

Geverifieerd door MonsterInsights