Adres’T Sittert 2 6077 NN Sint Odilienberg
Telefoonnummer0475-252010
E-mailadresinfo@kubon.nl

Help een hoge gasprijs

De gasprijs wordt steeds hoger en vele oude woningen krijgen de rekening gepresenteerd. De

, de energieleveranciers zijn overbelast, want Nederland wordt geconfronteerd met torenhoge energieprijzen en gasprijzen. En vooral de slechter geïsoleerde huizen in Nederland zijn de dupe van deze hoge prijzen. Tijd voor zowel woning coöperaties als voor woningeigenaren om te kijken hoe ze duurzamer kunnen worden met de isolatie van de woningen. AMPA is de beste keuze voor kunststof kozijnen waarmee de woning duurzamer wordt. Ontdek hoe jij jouw woning kunt verduurzamen met AMPA.

Kan jij het niet ineens betalen?

Onze specialisten denken niet alleen aan het binnen halen van de opdracht, maar denken graag  mee. Onze kozijn adviseur zal een offerte uitwerken en indien jij dit  wenst zetten wij jou in contact met een onafhankelijk financieel adviseur die veel ervaring heeft met de financiering van kunststof kozijnen. Wij werken nauw samen met Rolf van Erkend Consumenten Advies.

Wachttijden lopen helaas op

Net als bij heel veel andere bedrijven die verduurzamingopties bieden voor de woning, lopen ook bij ons de wachttijden op. Juist daarom is het belangrijk om nu na te denken over hoe jij in de toekomst jouw woning wilt warm houden. Want wist je dat je met het plaatsen van HR++ glas enorm veel warmteverlies kunt voorkomen? Onze adviseur komt graag gratis en vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden en voordelen te bespreken.

Nadat jij akkoord bent met de offerte kunnen wij de kozijnen komen inmeten en de order doorzetten naar de fabriek. De reguliere levertijden op de kunststof kozijnen liggen tussen de 9 en 12 weken (excl. bijv. de kerstvakantie) na het plaatsen van de order. Dit is door een extreme vraag al opgelopen tot in sommige gevallen 15 weken. Op het moment van schrijven van dit artikel (18 oktober 2021) plannen wij de plaatsingen van de kozijnen al voor maart 2022.

Is wachten dan beter?

Ons advies – wacht niet te lang. Er is momenteel al een stormloop op nieuwe kunststof kozijnen. Corona was hiervoor een belangrijke aanzet. Omdat men niet op vakantie kon, besloot men het geld te investeren in de verfraaiing en verduurzaming van de woning. Tel hier de komende winter de hoge gasprijs bij en je zult zien dat de wachttijden voor de nieuwe kunststof kozijnen niet afnemen, maar eerder zullen oplopen. Vraag daarom vandaag nog een

aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning.

Terugverdien tijd was nog nooit zo kort

Een investering in je huis doe je natuurlijk om dit terug te verdienen. Zeker als de gasprijzen langere tijd zo hoog blijven zijn de kosten voor het vervangen van de kozijnen redelijk snel terugverdiend. De besparing op de gasrekening start al direct na het plaatsen van de kozijnen en kan oplopen tot enkele tientallen euro’s tot zelfs honderden euro’s per jaar.

Het totale plaatje van verduurzaming

Als kunststof kozijnen leverancier weten wij dat kunststof kozijnen slechts één onderdeel zijn van het totale plaatje van verduurzaming. Één van onze medewerkers is daarom ook gespecialiseerd in subsidies en subsidieafhandeling. Hij bekijkt graag de mogelijkheden van verduurzaming in samenhang met de subsidies. In sommige gevallen is een derde verduurzaming namelijk gratis als je de juiste keuzes maakt.

AMPA helpt je verder

Het is voor klanten iets dat ze eens in de 30 tot 40 jaar doen… het vervangen van kozijnen, maar voor ons is het dagelijks werk. Vanuit onze ervaring met vele verschillende soorten woningen en diverse wensen, stijlen en kleuren denken wij graag met jou mee. Wij begeleiden je in de mogelijkheden zodat jij de keuzes maakt waar jij blij van wordt. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag een adviesgesprek aan bij onze adviseurs en wij komen graag

bij je langs om de mogelijkheden te laten zien.

Geverifieerd door MonsterInsights